Hinnasto

Lyhytterapia 

Elämäntilanteet, ihmissuhteet, opiskeluhaasteet, työnohjaukselliset teemat, elämän taitekohdat, haaveet, voimavarat, sopeutuminen muutoksiin, huoli läheisestä, suru, uupumus, alakuloisuus, äkilliset tai muuten kärjistyneet elämäntilanteet ym.

* Yksittäinen käynti 45 min / 65€

* Viiden kerran jakso 5 x 45 min / 290€

Ns. 'kertaterapia'

Tavoitetta kirkastava voimavaroihin suuntautuva keskustelu. Hintaan sisältyy 1-2 seurantatapaamista puhelimitse, á 15 min.

* 90 min / 120€

Pariterapia

* 60 min / 100€

* Viiden kerran jakso 5 x 60 min / 470€


Parisuhteen palikat - menetelmäohjaus

* Osallistava ryhmäluento (min.4 paria) n. 2h / 20€ / pari tai kokonaissumma 190€

* Parin yksityistapaamiset 2 x 60 min / 160€


Solmuja parisuhteessa (R) - parineuvonta

Kahdeksan tapaamiskertaa á 1,5-2h, yht. n.12h. Sisältää ennakkohaastattelun ja parisuhteen tilanteen kartoituksen. Hintaan sisältyy menetelmässä käytettävä materiaali. Tapaamiset mahdollista pitää myös etänä. Lisätietoa menetelmästä https://parisuhdekeskus.fi/solmuja-parisuhteessa-parineuvonta/ 

* Koko prosessin hinta 860€ (sis. alv)

Tiedustele myös edullisempaa ryhmämuotoista (max. 4 paria) Solmu-menetelmää, jolloin hinta riippuu osallistujamäärästä. Ryhmä kokoontuu kahden viikonlopun aikana Tampereella. Hinta sisältää prosessin, materiaalin ja päiväkahvin.

" Maria on Solmu-ohjaajana positiivinen, kannustava ja puolueeton. Kumpikin sai jakaa asioitaan ja ajatuksiaan tasapuolisesti. Löysimme uusia näkökulmia ja hyviä asioita haasteidenkin keskellä. Paras tapa kohdata ongelmat!"  M&R, n.50v.


Työnohjaus

Olen työnohjaajakoulutuksessa (valm. 8/25) ja tarjoan koulutuksen aikana työnohjausta yksilöille, ryhmille (3-6hlöä) ja yhteisöille harjoitteluhintaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle tai yhteisöllesi sopiva ohjauspaketti.

Yksilötyönohjaus 60min / 70€

* Ryhmätyönohjaus 90min yht. 120€

* Yhteisötyönohjaus 120min yht. 160€


* Etäterapian hinnat ovat samat. Kaikki hinnat sis. alv 24%. 

* Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset: -10%. 

Maksutavat: MobilePay, käteinen, laskutus

Luo kotisivut ilmaiseksi!